ContaBill – despre viitorul contabilitatii in Romania

Contabili, vi se pregateste ceva! SmartBill implineste 10 ani de existenta si isi propune sa sarbatoreasca acest eveniment alaturi de noi.

Asadar, intr-un cadru de 5 stele, SmartBill invita reprezentantii firmelor de contabilitate la socializare si discutii pe teme actuale, printre care:

– noutati fiscale

– impactul tehnologiei asupra contabilitatii

– securitate in contabilitate

– studii de caz cu cele mai intalnite probleme ale clientilor

– cum sa cresti un business de conta

In ceea ce priveste noutatile fiscale, astept cu nerabdare sa ii ascult pe cei 3 magnifici ai fiscalitatii romanesti: Cristian Rapcenu, Adrian Benta si Horatiu Hagiu. Pentru Cristian Rapcenu am un crush profesional inca de la primul eveniment organizat de SmartBill, pentru ca fara explicatiile dansului de atunci, nu stiu cat de corect as fi completat primele declaratii 394, avand in vedere confuzia generala de la acea vreme.

Va fi prezent la eveniment si Florin Dobre, director general executiv CECCAR.

Cum sa cresti in business de conta este un subiect fierbinte, dar inca neabordat deschis. Sunt nerabdatoare sa ascult parerile celor invitati pe acest subiect.

Evenimentul este realizat special si exclusiv pentru reprezentantii firmelor de contabilitate. Accesul este gratuit, dar se face doar in baza unei invitatii. La eveniment va puteti lua si colegii de birou, daca doriti. Pentru inscrieri si mai multe informatii despre eveniment, accesati site-ul dedicat sindrofiei.

Si inca ceva: trebuie sa experimentati acest view fantastic first hand!

Ne vedem acolo! Eu voi fi cea cu un pahar de prosecco in mana, gandindu-ma, nu la nemurirea sufletului, ci la instabilitatea legislativa si la cum pot creste business-ul meu de conta. La asta ma gandesc oricum non-stop.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.