Contabilitate aproape gratis pentru ONG-uri

N-am prea vorbit aici pe blog despre activitatea mea de zi cu zi decât în termeni vagi. Dar acum cred că a sosit timpul și mai ales ideea care să lege blogul (pasiunea mea) de contabilitate (job-ul meu).

UPDATE: 2017 – din pacate acest anunt nu mai este valabil, in sensul in care nu mai putem lua ONG-uri noi in acest regim. Va multumesc pentru intelegere (articolul original este din 2014, de atunci si pana acum ne-am atins si depasit capacitatea de prelucrare)!

 

SMART TAX ADVISORS este numele sub care o mână de oameni s-au gândit că ar putea să facă un pic mai mult decât să fie foarte buni în domeniul lor de activitate. S-au gândit să fie responsabili.

Și cum banii nu ne dau afară din casă, ne-am gândit să donăm timp. Dar cum nici ăsta nu ne dă deloc afară din casă, ne-am gândit că am putea dona timp făcând exact ce facem în fiecare zi, adică contabilitate. Aproape gratis.

De ce ONG-urile?

Pentru că vrem să donăm cuiva care face la rândul lui bine. Pentru că în general ONG-urile sunt conduse de oameni cu suflet mare și nici un fel de talent în ale cifrelor. Ei știu să facă bine nu să completeze declarații. Pentru că ne-am gândit că dacă facem bine cuiva care la rândul lui face bine, atunci efectul de bumerang este asigurat.

Ce este inclus?

Tot. Ca și cum ați fi clienți plătitori. De fapt, ne-am gândit că și voi plătiți cumva. Plătiți în fapte bune, alea pe care noi nu le putem face pentru că stăm la birou și ne jucăm cu cifrele.

Cât de gratis este?

Aproape gratis nu înseamnă totuși gratis. În curând sperăm să putem oferi contabilitate gratuită ONG-urilor prin intermediul propriei noastre organizații non-profit, care se află în faza de work in progress. Momentan, putem oferi acest serviciu contra unui cost extrem de redus (dar încă nu 0).

Drept urmare ne plătiți cât și când puteți! Da, ați citit bine, cât puteți. 10 ron, 20 ron, 50 ron sau cât puteți, pe lună, pe trimestru sau pe an. Cum puteți. În schimb ne oferiți vizibilitate în sensul citării noastre ca partener prin intermediul site-ul sau al activității voastre pe site-urile sociale. Pe voi acest lucru nu vă costă nimic iar pe noi ne ajută să răspândim vestea despre proiectul nostru.

Ce fac dacă vreau mai multe amănunte sau am nevoie de aceast serviciu?

Îmi scrieți la adresa de mail de pe blog luiza@luizadaneliuc.ro sau îmi trimiteți un mesaj pe FaceBook.

Mai multe amănunte despre proiect găsiți pe site-ul SMART TAX.

Comments

    1. Multumesc. 🙂
      Acum incerc sa il popularizez cat mai mult ca sa afle lumea de noi. Sunt convinsa ca sunt multi care au nevoie de acest proiect dar nu stiu inca de noi.

  1. Am dat si eu un tweet, mai revin, la interval de vreo doua zile cu un Facebook share – apoi, in niste zile, blog (ceea ce mai inseamna un retur pe Facebook, pe Google+ si pe Twitter) 🙂

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.