Consultanta fiscala si juridica pe SKYPE

Am vazut zilele trecute pe FB urmatoarea afirmatie: I begin with an idea┬áand then it becomes something else” si am simtit ca mi-e adresata, mai ales in aceasta perioada.

Eu sunt intr-o continua schimbare de cand ma stiu, dar anul 2017 chiar a fost unul al schimbarilor mult asteptate si amanate. Nu stiu daca ati observat sau poate ati uitat de ultima daca cand ati avut curaj sa faceti o schimbare semnificativa in viata voastra, ca o schimbare atrage dupa ea, alte schimbari.

In 2017 am schimbat sediul, modalitatea de colaborare cu anumiti clienti, ne-am axat si mai mult pe a deservi mediul online. Cu alte cuvinte, cum zicea si o reclama celebra (murdarirea este buna!), schimbarea nu poate fi decat benefica. Nu mi-a intamplat niciodata sa schimb ceva si sa nimeresc mai prost, probabil pentru ca eram deja in cea mai proasta situatie in care puteam fi. Cred ca e un talent al meu, atat de a reusi performanta de a ma baga in chestii dubioase cat si de a iesi din ele ca pisica ce cade de la etajul 8, in picioare.

Acces online la informatii contabile, fiscale si juridice: simplu, comod, confidential

Am primit multe mesaje de la voi spunand ca felul asta de a prezenta informatiile contabile, in format video, si intr-un limbaj accesibil va revolutiona felul in care antreprenorii se vor raporta la un contabil. Ca ne va aduce mai aproape. Asta este exact ce sper si eu. To bridge the gap. ­čÖé

Asa ca testam metoda de a face informatiile fiscale si juridice accesibile antreprenorilor la inceput de drum, intr-o maniera rapida si comoda, garantand un limbaj simplificat. Va punem la dispozitie consultanta juridica si fiscala online, prin intermediul SKYPE, garantand aceeasi disponibilitate pe care le-ati regasit pe blog, pe Youtube si in cadrul consultatiilor cu mine. Ba chiar indraznesc sa spun ca va fi mai mare. ­čÖé

Ce puteti intreba in cadrul sedintelor de consultanta juridica?

Serviciul se adreseaza freelancerilor la inceput de drum care nu au nici un fel de notiuni fiscala si/sau juridica, astfel ca lucrurile sunt explicate simplu, pe intelesul oricui.

In cadrul acestei sedinte, puteti afla de exemplu care sunt obligatiile voastre in calitate de administratori sau asociati ai unei firme (vorbim practic de Legea 31 a Societatilor comerciale explicata pe scurt dar nu numai). Ca sa stiti in ce va bagati inainte sa va infiintati un SRL, ca sa nu ajungeti in situatia atat de comuna in care sa incalcati legea fara sa stiti.

Puteti afla despre ce presupune incheierea unui contract comercial (drepturi, obligatii), puteti discuta despre PFA-uri si ce presupune raspunderea cu intreg patrimoniu.

Aveti un ONG poate si doriti sa discutati despre acest subiect (de exemplu, contracte voluntari, contracte sponsorizare).

Intrebari despre rezidenta fiscala.

Intrebari despre completarea formularelor W-8BEN-E sau W-8IMY.

Mai multe informatii despre subiectele dezbatute, modalitatea de programare a unei sedinte gasiti pe pagina noastra dedicata CONSULTANTEI.

Cat dureaza o sedinta

De obicei o sedinta dureaza in jur de o ora, dar daca nu reusiti sa epuizati intrebarile, nu este nici o problema sa se prelungeasca pana aveti toate lamuririle necesare.

Cum fac sa programez o sedinta de consultanta si care este tariful

Scrie un mail pe adresa flavius.danila@cabinetavocatdanila.ro explicand pe scurt situatia/situatiile despre care ai dori sa discuti si propune in avans o zi si o ora convenabila pentru tine pentru discutia pe SKYPE.

Daca doresti o abordare mai putin formala il poti adauga direct pe skype, SKYPE ID: FLAVIUS.DANILA si ii poti lasa un mesaj acolo.

Plata se face folosind datele de mai jos, inainte sau dupa consultanta, cum te simti tu mai confortabil:

Beneficiar: Cabinet de Avocat Flavius Danila

Cont IBAN: RO07 INGB 0000 9999 0298 4214

Pentru emiterea facturilor va rog trimiteti datele pe email sau pe skype.

Tarif: 250 lei/sedinta

Add A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.