Luiza Daneliuc – contabilitate online

Consultanta fiscala in 2019 – we are back, baby!

By popular demand, acest serviciu revine in 2019 in forta!

Datorita timpului foarte limitat pe care il am renuntasem in ultimele luni la serviciul de consultanta. Am ales sa ma concentrez mai mult pe partea de contabilitate, deoarece au fost cateva luni mai dificile si pline de evenimente atat pe plan personal cat si profesional. Pur si simplu nu este timp pentru toate.

Dar cererea voastra foarte mare m-a facut sa ma gandesc la o solutie si am gasit un nou format, o noua modalitate de a raspunde acestei cereri, delegand aceste sedinte de consultanta colegului meu Flavius Danila.

Cine este Flavius Danila si de ce el?

In toti anii trecuti, inca de la inceputul lansarii acestui serviciu in 2011 (nu imi vine sa cred ca au trecut atatia ani!), Flavius m-a sustinut in tot ceea ce inseamna citirea si interpretarea unei legi sau a unei spete. Nu degeaba am scris de atatea ori ca acest blog si toata activitatea noastra are in spate un avocat, fara de care nu am face lucrurile atat de bine si corect pe cat reusim sa le facem.

Daca am stiut vreodata sa va raspund la intrebari legate de inregistrari la ONRC, coduri CAEN, contracte si alte spete care aveau mai mult legatura cu partea juridica, este datorita suportului lui.

Asa cum el m-a sustinut din umbra toti acesti ani pentru a va oferi servicii cat mai calitative si sfaturi cat mai bune, asa il voi sustine eu acum in acest nou format al sedintelor de consultanta.

Nu va faceti griji, chiar daca nu discutati direct cu mine, sunt acolo, in spatele fiecarui sfat. Orice intrebare ati avea, ne vom sfatui, si ca si pana acum, vom gasi raspunsul sau solutia potrivita pentru voi.

Daca vreti, doar facem schimb de locuri; eu in spatele reflectoarelor de data aceasta.

Marele vostru avantaj din acesta schimbare va veni din faptul ca el este avocat si va poate raspunde si la intrebari pe partea juridica in aceeasi sedinta de consultanta, pe cand eu ma pricepeam doar la partea de contabilitate/fiscalitate. Daca doriti pe cineva cu care sa disecati fiecare cuvant, sens si virgula a unei fraze dintr-o lege, el este omul vostru.

Cum fac o programare si cum se desfasoara sedintele?

Sedintele de consultanta se vor desfasura pe Skype. Tariful este de 250 lei/sedinta. Sedinta dureaza de regula o ora, dar in practica dureaza pana se epuizeaza toate intrebarile. Puteti plati inainte sau dupa sedinta, cum va este comod. Mi s-a intamplat o singura data sa nu primesc banii, o singura data in 8 ani, lucru pentru care va multumesc! Evident ca veti primi factura! (lol).

In continuare sedintele de consultanta se vor desfasura pe partea de fiscalitate si puteti pune orice intrebare referitoare, dar nu limitat la:

Acestea sunt doar cateva exemple de topicuri pentru a ilustra faptul ca acest nou format de sedinte vor contine atat informatii fiscale cat si informatii din sfera juridica, strict in functie de ce va veti dori sa aflati.

Daca aveti o speta pe care o considerati mai deosebita, recomadabil ar fi sa trimiteti pe mail/skype o descriere scurta a nelamuririlor/subiectelor pe care doriti sa le discutam pentru a fi siguri ca suntem pregatiti sa raspundem tuturor intrebarilor in cadrul sedintei de consultanta. In tot cazul, daca exista intrebari care necesita un raspuns mai aprofundat, veti primi raspunsul prin mail, dar incercam sa evitam aceste situatii si sa discutam absolut tot in cadrul sedintei de consultanta, deoarece in urma raspunsurilor noastre, apar alte intrebari ale voastre si dorim sa le acoperim pe toate.

Pentru a stabili o sedinta de consultanta va rog sa alegeti una din metodele de mai jos:

Mai multe despre activitatea lui pe partea de avocatura puteti afla si de pe site-ul lui.

Exit mobile version