Luiza Daneliuc – contabilitate online

Charles Aznavour si facturile recurente

L-ati ascultat vreodata pe Charles Aznavour luni dimineata in timp ce setati facturi recurente pentru servicii de contabilitate si stabileati lista de TO DO absolut kilometrica pentru luna in curs ce tocmai incepe?Ei bine, va spun eu ca este sublim! Charles Aznavour are un duet printre altii si cu Julio Iglesias si pusi asa, unul langa altul oricat de mult imi place limba franceza, Julio castiga orice ar fi.

Julio imi da o durere de stomac cumplita, pe cand Charles ma linisteste cum n-ai vazut, de ma face sa uit ca e luni. Si cu toate astea eu il prefer pe Julio. Ziceti voi ca nu e asa si in viata! O fi sangele latin care inclina spre melodicitatea din limba spaniola, asa imi place mie sa sper, ca asta e motivul, si nu faptul ca o intreaga generatie daca nu si mai mult, am fost programati de vremurile in care am trait sa alegem tot timpul varianta care ne face cel mai rau, si sa ne si placa!

Folositi acest nou inceput de primavara, de luna, ca un inceput pentru un nou obicei: sa alegeti pentru voi doar ce va foloseste pe termen lung, doar ce va face bine cu adevarat si nu doar ce va face sa va simtiti bine pe moment. Alegeti salata, nu pizza!

Primavara frumoasa!

Exit mobile version