Ce se mai caută la mine pe blog

Aveam o profesoară în liceu care mă teroriza cu următoarea frază: verba volant, scripta manent. Preda o materie extrem de plictisitoare și inutilă (al cărei nume, evident, nu-l rețin) la care trebuia să notezi tone de prostii, aceleași pe care le găseai și în manual, dar ea insista să notam tot, să rămână pentru posteritate. Dar despre liceu, mai mult de rău decât de bine, altă dată.

Tot pentru posteritate au rămas și căutările voastre pe blogul meu. Majoritatea căutați ceva legat de contabilitate. Câțiva, aveți cerințe un pic mai lumești. Toate – foarte funny.

Așadar:

Sper că persoana care căuta “cum să fie viața mai frumoasă”, a aflat asta pe blogul meu, din această postare.

Altcineva căuta “nedeclararea veniturilor sanctiuni romania 2013” – fraților sper că v-ați lămurit din acest post că îi zice evaziune fiscală, iar între acestă extremă, în care ne declarăm toate veniturile și cealaltă extremă, în care nu ne declarăm nici un venit – stă doar judecata și decizia voastră proprie și foarte personală.

Despre „monografie contabilă încasare paypal” nu am scris în mod explicit dar am specificat faptul că paypal trebuie tratat ca o bancă și cu aceasta am zis tot, înregistrările contabile fiind asemănătoare oricărei bănci. Pentru cine vrea mai multe detalii însă … pe mail, mesaj pe blog, pe FB sau eventual ne întâlnim la noapte în vis și vorbim acolo.

Despre “profesia de contabil” – am scris mai mult pro decât contra. Deși extrem de plictisitoare, este a mea și mi-e greu să scriu despre ea mai mult contra. De ajuns că sunt contra ei zilnic.

Multe căutări și în legătură cu cartea Mama scrisă de Pearl S. Buck. Am ajuns să citesc cartea asta dintr-o bizară întamplare, într-o zi când mi-am zis că dacă pot să fac o faptă bună, de ce să nu o fac. Povestea pe larg, aici.

what we see

Persoana care a căutat niște “desene animate luiza” sigur nu a găsit nimic legat de acest subiect, pentru că din câte știu eu nu există niște desene animate care să fi avut vreo protagonistă pe nume Luiza. Dacă știți voi, aș fi interesată să le vizionez și eu!

La întrebarea “cine îți plătește siteul “ nu există decât un singur răspuns: plictisitoarea de contabilitate!

Altcineva vroia să știe “daca nu las bacsis are ceva?”. Despre bacșiș am scris în această postare. Părerea mea este că dacă chelnerul te-a servit frumos, mâncarea a fost bună și overall ai avut o experiență aproape de ireproșabil, ar trebui să îi lasi un bacșis relativ decent. În caz contrar, chiar nu are nimic, ba chiar ar fi indicat, să nu lași nici un bacșis. Doar nu vrei să încurajezi lenea și risotto prost făcut!

Acestea fiind zise, eu vă doresc în continuare căutări înțelepte și (re)găsiri cât mai plăcute!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.