Balul Albastru 2013

balul albastru

Balul Albastru este o gală la care se poate participa oricine prin achiziționarea unui bilet de acces sau a unui pachet de sponsorizare. Punctul culminant și mult așteptat al galei este licitația serviciilor și produselor puse la dispoziție de sponsorii Balului Albastru. Toate fondurile strânse astfel vor fi folosite pentru finanțarea unui program de intregrare socială dedicată tinerilor cu autism.

De ce să participați

Pentru că este o cauză nobilă, este despre copii și pentru copii. Asociația „Învingem Autismul” are nevoie de suportul individual atât al oamenilor, al fiecărui individ care poate și dorește să participe la acest bal, cât și al companiilor.

Puteți ajuta acești copii prin popularizarea scopului acestei asociații (share, like sau scrieți articole pe blogurile proprii) și prin participarea voastra la Balul Albastru prin achiziționarea:

  • Unui bilet de acces individual in valoare de 130 EURO/persoana
  • Unuia din pachetele de sponsorizare Platinum 3000 EURO, Gold 2000 EURO, Silver 1000 EURO

Detalii despre cum să achiziționați invitațiile și pachete de sponsorizare găsiți aici.

Pentru cei care nu se simt atât de filantropi, pentru cei care nu cred în donații, motivația de a participa este una mai simplă: Balul Albastru este unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate în București, eveniment cu mare ștaif la care participă mari personalități autohtone precum și ambasadori ai altor țări care susțin cauza persoanelor cu autism.  Aveți ocazia să participați la o seară de o eleganță deosebită, punctată cu multe surprize și momente artistice. O petrecere de neuitat.

Ediția din acest an îl va avea ca invitat special pe Scott James, un tânăr cântăreț din Marea Britanie, diagnosticat cu sindrom Asperger – o tulburare din spectrul autismului. El a participat la concursul X Factor din Marea Britanie, devenind celebru în întreaga lume pentru interpretarea piesei Through My Eyes, devenită un imn internațional pentru cauza autismului.

Dress code recomandat: gala dinner cu tematica vestimentației albastre sau care conține accesorii albastre.

Fie că susțineți cauza copiilor bolnavi de autism, fie că doriți să participați la o seară de neuitat, un Bal ce amintește prin grandoarea și semnificația organizării lui cât și prin personajele ce vor participa de luxul balurilor interbelice, Balul Albastru 2013 este o ocazie de neratat pentru a vedea și a fi văzut. Și în același timp de a ajuta.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.