Luiza Daneliuc – contabilitate online

Azi am primit invitatiile! Mi-au amintit de-o rezolutie …

Azi am primit biletele pe care eu le denumesc normal invitatii la reCreiere. Ce frumoase-s ele asa micute si 2 la numar. Am avut un flash de pe timpurile cand la mine ajungea doar o invitatie/bilet la evenimente pentru ca n-aveam ce sa fac cu doua.

Cand m-am intors din vacanta mea de la Sibiu, unde am dormit cat am vrut, am mancat ce am vrut si mai ales am citit mult (si nu de pe Iphone), mi-am zis eu mie ca starea aia de bine nu are voie sa dispara o data cu intoarcerea mea la viata reala, asa ca voi citi o carte pe saptamana, cu scopul unic de a evada. Acum e adevarat ca ar trebui sa citim din dorinta de cunoastere dar momentan am mai multa nevoie de evadare decat de cunoastere.

Bineinteles ca o data intoarsa la Bucuresti, printre cifre si telefoane carora oricat as vrea nu le poti da cu ignore, rezolutia mea cu cartea si saptamana s-a dus pe apa sambetei. Sau a duminicii. Nu ca ar conta, dar s-a dus.

Evenimentul asta mi-a amintit ca mi-am propus sa ma recreez (cu sensul sa ma redescopar, adica sa scot la lumina ceva ce este deja acolo si nicidecum sa ma reinventez ca o persoana noua care nu a existat vreodata – asta pentru cei ce nu inteleg sensul de baza al cuvintelor). Mi-am propus sa schimb ceva si asta a ramas la stadiul de teorie si nu-mi place.

Prioritatile ni le facem singuri in viata. Si e adevarat ca primul pas si cel mai important, este sa constientizezi ca esti intr-un loc si nu-ti place si trebuie sa schimbi ceva. Si-atata accent punem pe constientizare ca uitam de pasul doi, cand chiar trebuie sa facem schimbarea.

Asa ca particip la evenimente (la asta si urmatoarele care or sa mai vina) si imi propun activ sa citesc carti, macar una pe saptamana. Sper ca de data asta sa ma tin de ceea ce imi propun.

Exit mobile version