Luiza Daneliuc – contabilitate online

August este pentru vacanta, septembrie aduce multe provocari

Si contabilii isi iau vacanta, iar cea mai potrivita luna pentru noi pare a fi august, dupa ce bilanturile semestriale au fost depuse iar inchiderea trimestrului III pare foarte departe. Si chiar este. Ganditi-va, cand veti plati urmatorul impozit pe venit sau pe profit, va fi deja octombrie! 🙂

Momentan este jumatatea lui august si planurile de vacanta bat la usa. Sa nu credeti ca am planuit vacanta asta din timp! Ba din contra, acum o saptamana nu aveam nici un plan si nici un gand sa plecam nicaieri. Urma sa ne petrecem vara in Bucuresti, facand naveta intre Therme si Mara Mura, iar serile sa ni le ocupam cu filme urmarite de pe canapeaua noastra, de pe care nu ma mai indur sa ma ridic.

Si pentru ca asa se intampla cand lasi loc Universului sa conspire, cand nu aglomerezi mintea si spatiul cu „junk stuff” (junk stuff – lucruri pe care le faci doar pentru ca nu ai altceva mai bun de facut), mi-au picat in poala doua vacante, nu una.

Plecam la Londra pentru o saptamana, si ca sa fiu sigura ca ne mai si intoarcem (ori de cate ori merg acolo, ma gandesc serios sa nu ma mai urc in avionul de intors acasa), plecam apoi si undeva la mare, sa lenevesc si sa uit de nenorocirea de declaratie 394, sau de interviurile de la ANAF din ultimul timp pentru obtinerea numerelor de TVA, sau de controalele de la antifrauda la sediile clientilor care incearca sa isi pastreze numarul de TVA.

Va tin la curent cu aventurile noastre pe contul de Instagram, unde voi posta poze din locurile mai putin turistice din Londra. Am avut ocazia sa fiu turistul clasic in alti ani, am vizitat toate marile atractii turistice si toate marile muzee. Acum planuiesc sa ma pierd pe stradute, prin parcuri (de-abia astept sa fac un picnic clasic englezesc) si prin pietele in aer liber. N-am mai fost la Londra in mijlocul verii (nici nu stiu cine se duce, in august sunt cele mai scumpe bilete catre Londra, au costat o groaza de bani comparativ cu cat puteam plati in septembrie sau octombrie) si vreau sa profit de vremea buna si sa petrec cat mai mult timp in aer liber.

Cambridge si Brighton (unde am mai fost, dar mai vreau) sunt de asemenea pe lista mea de prioritati.

Un septembrie plin de noutati

Dupa o pauza de doua saptamani, ne intoarcem cu forte proaspete pentru a pregati un septembrie cu multe surprize.

Bineinteles reluam consultatiile pe skype si offline. Va multumesc cu aceasta ocazie pentru interesul nesfarsit fata de aceste consultatii. De cand am lansat acest mod de interactiune cu voi (in decembrie 2015), interesul este din ce in ce mai mare, iar timpul meu limitat.

Asa mi-a venit ideea webinariilor, prilej cu care pot discuta cu mai multi oameni in acelasi timp, tot individual, tot rezolvand fiecare intrebare in parte, dar dand ocazia si altora sa asculte raspunsurile. Asadar, webinariile revin in forta incepand din luna septembrie. Aveti ocazia sa votati subiectul preferat pentru urmatorul webinar sau sa propuneti voi unul propriu (pe pagina principala a blogului, in bara din dreapta).

In septembrie este interesant si in offline, multe conferinte sunt anuntate in acea perioada. Eu planuiesc sa particip la Webstock,  cea mai mare conferinta despre social media din Romania.

Lucram si la o fata noua a blogului, imbunatatim partea tehnica, pentru a va ajuta pe voi sa accesati mai usor continutul si pentru a oferi cititorilor fideli materiale exclusive gratuite prin intermediul newsletter-ului. Speranta mea este ca pe final de septembrie sa finalizam si aceasta etapa.

Intre timp, va doresc un august de poveste si o vara magica!

Exit mobile version