Luiza Daneliuc – contabilitate online

Au inceput inscrierile pentru ZileleBiz

Revista Biz este o revista de afaceri, pentru oameni de afaceri. ZileleBiz reprezinta cea mai mare conferinta de afaceri din Romania.

Astazi am aflat cu bucurie, ca mai pot bifa o experienta traita prin intermediul blogului meu, si anume participarea gratuita la acest eveniment, deoarece …
am fost numita (acreditata) blogger oficial. Pentru mine, ca antreprenor, este o mare bucurie sa descopar ca pot imbina utilul cu placutul, meseria mea (care necesita atat o parte de management cat si o parte de marketing) cu pasiunea recent descoperita, blogging-ul.

Voi avea ocazia sa ascult si sa invat de la managerii unor companii de top despre cum au reusit sa supravietuiasca si sa inoveze in timpuri grele, timpuri de criza, timpuri in care mi-am urmarit multi dintre clienti luptand zi de zi sa isi tina afacerile pe linia de plutire si pe cativa dand faliment. Activez de mult timp (aproximativ 15 ani) pe piata serviciilor de contabilitate si pana de curand nu prea mi-am vazut clientii dand faliment dar acum, de cand cu criza, toate sectoarele de activitate stau prost.

Pe partea de CSR (corporate social responsability) de-abia astept sa invat mai multe despre cum acest concept nou si inovativ a fost preluat de tot mai multe companii si pus la lucru pentru a genera profit in timp ce fac si un bine unor oameni care chiar au nevoie de acest lucru. Sa faci o fapta buna si in acelasi timp profit, foarte intersant!

Pe partea de Media si Marketing de-abia astept sa il ascult pe Mircea Cartarescu, cel mai vandut scriitor roman, care ne va vorbi despre Romania si romani, asa cum sunt ei vazuti in scrierile altor autori.

De ce m-as duce eu la o astfel de conferinta daca n-as fi invitata?

M-as duce pentru ca din pozitia de antreprenor mereu sunt in cautare de mentori care sa-si impartaseasca experienta si sa-mi valideze alegerile pe care le fac. Intodeauna apreciez un feedback pozitiv dar mai ales unul negativ care sa-mi arate ce gresesc si ce as putea face ca treaba sa mearga mai bine.

M-as duce pentru ca din pozitia de cetatean si de om care vrea sa mai si dea ceva inapoi comunitatii, nu doar sa ia pentru el, vreau sa invat despre CSR, cu ce se mananca el si cum putem convinge, motiva si implica din ce in ce mai multe companii in chestia asta.

Si in final, din pozitia de proaspat blogger, partea de media a acestei conferinte va fi foarte intersanta si instructiva.

Sunt convinsa ca si voi aveti propriile motive pentru care ati dori sa participati la un asemenea eveniment. Sa nu uitam de networking, foarte important in zilele noastre, desi eu una, nu ma prea dau in vant dupa concept.

Programul conferintei

LUNI 12 noiembrie – Antreprenoriat – Ziua CURAJULUI (program complet aici)

MARTI 13 noiembrie – Inovatie – Ziua VIZIUNII (program complet aici)

MIERCURI 14 noiembrie – Management – Ziua PERFORMANTEI (program complet aici)

JOI 15 noiembrie  – CSR – Ziua Responsabilitatii (program complet aici)

VINERI 16 noiembrie – Media & Marketing – Ziua CREATIVITATII (program complet aici)

Preturi si pachete

Costul este de 85 euro + TVA pentru fiecare din zilele curajului, viziunii, performantei si responsabilitatii (adica pentru fiecare din zilele de luni pana joi).

Costul pentru participarea la ziua creativitatii (ziua de vineri) este de 100 euro + TVA

Costul zilelor independente are inclus si un abonament gratuit de un an la revista Biz.

 Desigur, exista si reduceri de pana la 40% fata de costul zilelor independente si anume pentru acces nelimitat in toate cele 5 zile ale evenimentului,  costul este de 230 euro + TVA, care include si un abonament la Biz (20 de editii print si acces nelimitat la editiile online).

Pentru colegii care doresc sa vina impreuna, exista discountul de grup, valabil pana la data de 1 noiembrie 2012; pentru 2 persoane din aceeasi companie, a treia are acces gratuit.

Sa fii antreprenor, mai ales in Romania, nu este greu. Sa fii un antreprenor de succes, este o cu totul alta poveste. Care se invata si se poate invata si prin participarea la ZileleBiz.

Exit mobile version