Artist Playground, un concept lansat si in Romania

Am fost marti seara la lansarea in Romania a conceptului Artist Playground, o expoziție de artă contemporană, prezentă în hotelurile Pullman din întreaga lume.

Pana pe 20 decembrie 2016, hotelul gazduieste in zona de lobby cat si in barul l’Arpege lucrarile celor doi artisti contemporani romani, fotograful Crina Prida si pictorul Sorin Dumitrescu Mihaiesti. Aveti ocazia asadar sa vedeti si voi aceasta expozitie de arta contemporana si sa sustineti prin prezenta si interesul vostru, artistii romani.

Cineva spunea aseara ca acesti artisti isi dedica perioade lungi din viata, un an de zile de exemplu, pentru ca noi publicul, sa avem o experienta senzoriala de o ora. Aceasta realitate mi-a adus aminte de faptul ca ar trebui sa vizitam mai des muzeele, teatrele si sa sustinem, ori de cate ori avem ocazia, actul artistic.

Pictorul Sorin Dumitrescu Mihaiesti, a tinut un discurs scurt si cuprinzator, dar cuvintele dansului mi-au ramas intiparite in minte, ca un adevar universal. Ne spunea ca pictura lui nu are nevoie sa fie sustinuta de o poveste. Povestea si-o face fiecare in timp ce priveste tabloul, in functie de experienta unica pe care o are in momentul respectiv.

Mai jos regastiti cateva poze cu tablourile expuse, pe care va invit sa le vedeti si in persoana, experienta este cu adevarat deosebita.

artist_playground_by_pullman_nov_16_1-940
Una din pozele expuse in cadrul Artist Playground

Poza de mai sus, apartinand Crinei Prida, artist fotograf din Cluj, impreuna cu un tablou pictat de pictorul Sorin Dumitrescu Mihaiesti, au fost oferite publicului in cadrul unei tombole organizate cu ocazia lansarii expozitiei. Marturisesc ca pusesem ochii pe acea poza, o si vedeam atarnand in biblioteca mea pe unul din pereti. Din pacate, alt norocos a castigat-o si se va bucura de ea in linistea propriului camin.

artist_playground_by_pullman_nov_16_3-940
Tablouri pictate de Sorin Dumitrescu Mihăești

artist_playground_by_pullman_nov_16_2-940

Expoziția este organizata în parteneriat cu Casa de licitații Goldart.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.