Aplicația PamPam

pampamPrima ediție a conferinței  Future of Media s-a încheiat în forță, cu lansarea în premieră a unei aplicații … pampam!

Se poate spune despre noi toți că la început am fost vieweri. Apoi am fost vieweri si useri. Acum suntem viewseri. Cuvânt nou care ni se potrivește tuturor ca o mănușă.

Ce face aplicația asta? Basic îți permite să interacționezi cu orice conținut video în timp real.

Imaginați-vă că vă uitați la emisiunea Vrei să fii miliardar. Și vrei să răspunzi în același timp cu concurentul sau vrei să faci întrecere cu persoana de lângă tine, care răspunde corect la mai multe întrebări. Acum poți face toate astea.  Aplicația are nenumărate opțiuni de interacțiune, poți vota de exemplu în timp real în cadrul emisiunilor interactive, gen Vocea României sau poți paria direct de pe stadion pe meciul pe care îl urmărești sau pe un anume jucător.

Aplicația este gratuită și are deja are 13.010 active users obținuți fără promovare media. Aplicația a funcționat în beta testing doar în cadrul emisiunii Fii pe fază (Prima TV) ocazie cu care a adunat toți acești useri.

Principiul de funcționare este cel al Shazam recunoscând momentan fundalul sonor al reclamei cu  Ghiţă Ciobanul, ceea ce îți deschide o aplicație interactivă ce îți permite să îi vizitezi casa.

Aplicația este fun și promite!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.