Angajam contabil!

Cand toata lumea se pregateste de Sarbatori, noi ne pregatim sa ne marim echipa!

Hiring_Accounting

Postul se adreseaza persoanelor cu minima experienta in contabilitate, care doresc sa invete sau sa isi perfectioneze cunostintele in acest domeniu. Programul este de 4 ore/zi si presupune in principal dar nu numai, introducere de documente, asistenta persoane responsabile cu relatia ANAF (cereri fise ANAF pe mail, intocmire documentatie si dosare etc) si asistenta persoane responsabile contabilitate financiara (diverse situatii si verificari contabile).

Ce cautam:
– Persoana care doreste sa invete atat contabilitate pentru societati comerciale dar si pentru asociatii si fundatii si PFA-uri.
– Minime cunostinte de contabilitate, nu neaparat studii superioare
– Nervi de otel, rabdare, atentie mare la detalii, abilitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp (multitasking), abilitatea de a urma proceduri de lucru intocmai cum au fost scrise/comunicate.
– Cunoasterea programului SAGA este un plus, dar apreciem si disponibilitatea de a invata in timpul liber programul, bineinteles sub indrumarea noastra.

Dorim sa incepem colaborarea cat mai repede, incepand cu 4 ianuarie 2016 daca se poate.
Daca sunteti interesati, va rugam trimiteti pe adresa luiza.radu@smartadvisors.ro cateva cuvinte despre voi, despre experienta voastra in contabilitate, despre disponibilitatea si timpul pe care doriti sa il acordati acestui job, despre asteptarile voastre in legatura cu acesta.
Nu trimiteti CV-uri, prefer un text in care sa imi povestiti ce considerati relevant despre voi, asa ne putem cunoaste mai bine.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.