ANAF desfasoara un proiect pilot de combatere a muncii la negru

munca la negruANAF este in galeata rau de tot cu banii si s-a gandit s-o mai puna de-o epistola. Asa cum ziceam si in alt articol, 2013 si 2014 este anul instiintarilor, programelor pilot si al pregatirii terenului. Anul 2015 o sa fie anul somatiilor, calcularii impozitului pe veniturile nedeclarate prin metoda indirecta, aia de zice ca daca ANAF are impresia ca tu ai castigat X RON, atunci asa este daca nu poti dovedi contrariul cu acte si a luarii banilor din conturi cu japca.

De data asta ANAF sare in apararea mediului de afaceri si, in incercarea de a sprijini concurenta loiala, s-a apucat sa combata atat munca la negru cat si munca subdeclarata. Interesant concept asta cu munca subdeclarata. Poate ii vine ideea ANAF-ului ca daca am angajati cu 2 sau 4 ore, aia e munca subdeclarata si ca de fapt, oamenii respectivi muncesc cate 8 ore.

Proiectul pilot de combatere a raufacatorilor mediului de afaceri a fost demarat la 1 mai 2014 in regiunile Ploiesti si Brasov. Sunt tare curioasa de ce au fost vizate zonele acestea si nu toata tara? Oare restul judetelor n-au avut bani de hartie?

„Patronii” din Ploiesti si Brasov  care au primit epistola de mai jos au 90 de zile sa se conformeze voluntar si sunt rugati sa sune:

– pentru DGRFP Braşov – persoana de contact: Dăncescu Rodica, tel. 0268/308.443;
– pentru DGRFP Ploieşti – persoana de contact: Ioniţă Aurora, tel.0244/407.710/int.558.

Sunt curioasa, tanti Rodica si tanti Aurora, cate telefoane de conformare volutara or fi primit de la 1 mai si pana azi? Avansez o suma rotunda: zero.

ANAF 1ANAF 2

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.