ANAF si chestionarul despre serviciile oferite contribuabililor

chestionar ANAFANAF a lansat pe site un chestionar destinat exprimarii opiniei referitoare la serviciile oferite contribuabililor. Acum e momentul sa va exprimati iubirea pentru aceasta institutie al carui singur scop este apararea intereselor contribuabilului.

Gasiti mai jos link-ul catre formular. La final exista si un camp de maxim 500 de cuvinte unde puteti sa scrieti ce doriti. Eu va sfatuiesc sa il folositi cu cap si chiar sa scrieti niste chestii pertinente acolo, chiar daca primul impuls este sa il umpleti de injuraturi. Poate, printr-o minune, la celalt capat este cineva cu macar jumatate sau sfert de cap, care nu va recunoaste niciodata, dar va folosi aceste sugestii, intr-o zi, intr-un viitor in care noi mai traim.

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/declaratii_electronice/chestionar

Eu le-am sugerat urmatoarele:

Va propun sa revolutionati departamentul de relatii cu publicul. Eventual sa il externalizati catre profesionisti si sa percepti o taxa de consultanta. Chiar si pe ora. Ati strange extrem de multi bani la buget.

Va mai propun sa va asumati responsabilitatea pentru opiniile emise. Mult mai multi oameni s-ar conforma voluntar acelor opinii daca ar avea siguranta ca odata facut cum zice ANAF-ul la telefon sau in scris, vor fi in regula.

 

Voi ce aveti de gand sa le sugerati?

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.