La TNB se pot achiziționa bilete online

TNBPoate știați, poate nu. Ele se pot achiziționa online încă din 1 aprilie 2013 (și nu, n-a fost păcăleală), dar eu de-abia acum m-am trezit, când am vrut să-mi cumpăr un bilet la teatru.

Partea mai proastă este că biletele se vând teoretic tot cu aproximativ 1 săptămână în avans, adică tot trebuie să știu cu 7 zile înainte dacă voi dori să văd o piesă de teatru și că dacă mă hotărăsc să cumpăr biletele, voi fi și în stare să ajung la întalnire, fără să intervină ceva. În practică, am încercat să fac rezervare și la un spectacol care avea loc pe 28 septembrie și am mai găsit un loc liber. Cu puțin noroc …

Experiența de a achiziționa un bilet online de la TNB este una plăcută. Deși ești direcționat tot pe site-ul unui procesator de bilete, mi-a plăcut că poți să-ți alegi tu locul în sală. Pentru a putea achiziționa biletele trebuie să îți faci un cont pe site-ul procesatorului.

Big, big like și un pas foarte mare înainte pentru TNB această facilitate pe care o pune la dispoziție iubitorilor de teatru.

Sunt convinsă că mult mai mulți oameni vor merge la TNB de  acum încolo, în special cei care sunt foarte ocupați și nu aveau timp de drumuri aiurea până la casele de bilete.

 

Comments

  1. qwe

    ar fi bine daca ar si fi bilete. imediat cum apare un spectacol online are pe putin 50% din bilete vandute daca nu chiar toate, iar de la cele mai ieftine iti poti lua adio din start pentru ca nu exista. fac ei niste magarii pe acolo de nu exista bilete ieftine la vanzare.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.