Luiza Daneliuc – contabilitate online

Vin acasa! Raspund la mailuri, programam consultatii. 

Sunt in aeroport si astept imbarcarea. E dimineata, foarte dimineata pentru mine! M-am trezit si mai de dimineata, pentru a savura pentru ultima data deliciosul mic dejun de la hotel.

Mi-ati scris in numar foarte mare si va multumesc pentru asta! Voi raspunde la toate mailurile in urmatoarele doua zile (tel indraznet avand in vedere faptul ca am in jur de 90 de mailuri necitite) si vom programa consultatiile in cel mai scurt timp posibil.

Cu aceasta ocazie vreau sa anunt si in mod oficial faptul ca, avand in vedere numarul coplesitor de cereri de consultanta, si deoarece eu sunt doar una (care in general ziua face contabilitate si se ocupa de clientii de pe partea asta),  am mutat orele de consultatii mai mult in a doua parte a zilei, in intervalul 16 pm – 20 pm. Consultatiile in aceste ore le voi realiza pe skype, acesta fiind motivul pentru care pot realiza consultatii la ore atat de tarzii. Aceasta schimbare imi permite sa scurtez considerabil timpul dintre cererea de consultanta si data efectiva a programarii. Traiasca skype-ul!

Pana una alta va las mai jos o poza din Lisabona. Am o multime de povesti si impresii despre acest loc ce merita vizitat din plin. Atat Lisabona cat imprejurimile sale. Sintra de exemplu, este un paradis natural!

Sa aveti o zi usoara! 🙂

Exit mobile version