sea-island-beaches

195 de state in Lume – Marea cautare

 Scop in viata : plecatul din Romania spre un loc cald;

Plan de atac : ca de obicei, vazand si facand, in fiecare zi alte idei;

Cum merge pana acum : prost, incet, incetisor si pe loc;

Desi sunt intr-o perpetua goana dupa un loc in lumea asta care sa indeplineasca niste minime criterii pentru un trai decent (cald, soare, mare, rezidenta cat de cat usor de obtinut, si daca nu e prea mult de cerut, o economie care sa nu o ia vertiginos in jos) am luat-o metodic, asta in incercarea mea adulta de a ingloba si ideile altora (a se citi ale partenerului de viata) in felul de a face lucruri in viata asta.

Incerc sa ma abtin sa fac lucrurile “my way” – adica impachetat, plecat si mai vedem noi dupa, deoarece am auzit ca asa se fac lucrurile cand suntem doi si nu unul. E prima data cand incerc metoda asta, asa ca tineti-mi pumnii! Ma consoleaza cumva si ideea ca oricand am posibilitatea (cel putin teoretica) sa aplic metoda mea, desi de la zis la facut e cale lunga, chiar si pentru mine.

In incercarea mea de a fi adulta si metodica, m-am pus pe citit si studiat, pentru ca din citit nimic nu poate iesi rau. Am aflat asadar ca avem 195 de state (recunoscute ca independente).

Pentru selectie am dezvoltat ad-hoc 3 criterii de eliminare rapida si anume :

– pe baza numelui – suna ciudat dar nu este,

– pe baza climei – neaparat trebuie sa fie o locatie cu temperature calda, daca se poate fara iarna)

– pe baza religiei – trebuie sa aiba o cultura open-minded fata de orice religie sau idee liber exprimata, deoarece eu si regulile nu am functionat niciodata bine impreuna.

Acestea fiind zise, ma apuc de treaba cu stoicism, caci va fi mult de sortat dar sper intr-un rezultat satisfacator.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.