We make accounting a little less scary

Core business-ul nostru este si va ramane mereu contabilitatea. Suntem o firma boutique. Suntem mici (echipa este formata in prezent din 5 persoane) si am ramas asa in mod intentionat. Ne selectam clientii si in 99% din cazuri avem relatii ce se intind pe perioade compuse din doua cifre. Daca pe parcurs descoperim ca nu suntem compatibili, ne strangem mana frumos si ne despartim prieteni.

Modalitate de lucru

Lucram cel mai bine „la distanta„: documentele ne sunt trimise prin posta, chiar si de clientii din Bucuresti, sau in cazul in care sunt putine (pana in 10-20 documente lunare) ne sunt trimise pe email, dropbox sau alte metode de comunicare online. In cazul in care dosarul este mai „stufos” avem o persoana dedicata, care vine si ridica documentele de la sediul dvs sau de oriunde doriti (pentru Bucuresti si IF).

Daca totusi doriti sa treceti personal pe la noi pe la birou sa lasati sau ridicati documente, colegele mele va asteapta in orice zi lucratoare intre 9 am si 5 pm.

Veti primi maluri de la colegele mele cu listele de probleme (documente lipsa, documente ce nu sunt intocmite corect, impozite si taxe, documente pentru dosarele de personal, state de plata etc) dar eu tin legatura cu clientii pentru intrebari, lamuriri fiscale si contabile. Comunicarea se face poate face si pe Whatsapp, Skype, FB messenger.

In acest fel am reusit sa ne extindem, in acelasi timp pastrand consultanta personalizata pentru clientii nostrii pe care o realizez tot eu (am tinut foarte mult sa respect o regula esentiala si anume: lucrati cu cine semnati).

Pentru o cotatie de pret sau un tarif estimativ folositi formularul de contact.

Un pic din istoria noastra

In anul 2018 – extindem colaborarea si cu firme din afara Bucurestiului si Ilfov. Daca esti o firma care activeaza in mediul online (freelancer de exemplu) pe diverse platforme (Upwork, Amazon, Themeforest etc), sau ai clientii tai proprii, si nu gasesti in orasul tau un contabil care sa cunoasca specificul activitatii tale, noi te putem ajuta chiar daca ai sediul in alt judet.

Noutatea anului 2017 este ca am decis sa ne extindem, pastrand totusi aceleasi servicii personalizate. Stim, este un salt acrobatic pe care ne-am decis sa-l incercam. Daca doresti sa ne devii client, acum este momentul sa incepem o discutie in acest sens! 🙂

Blogul mai are in spate, in afara de firma de contabilitate, un avocat dispus sa scotoceasca legi si sa dezbata spete, deoarece intrebarile pe care le primesc si situatiile de care ma lovesc sunt pe zi ce trece tot mai complexe. Viata de contabil e super imprevizibila: acum crezi ca tot ce ai facut e corect si viata e frumoasa, acum afli o informatie noua cu impact major asupra activitatii clientilor tai si te panichezi pana realizezi daca ai facut totul corect sau nu! In acest caz, un avocat la casa contabilului, e un must!

Daca vrei sa lucram impreuna trebuie in primul rand sa iti doresti sa faci lucrurile corect si legal, deoarece in ultimii ani se pune accent serios pe raspunderea contabilului in ceea ce priveste conducerea contabilitatii. Restul, se poate negocia.

Ca si personal signature, lucram foarte mult cu artisti, youtuberi, vloggeri, bloggeri, designeri si nu in ultimul rand, foarte multi IT-sti.

Pentru tarife orientative te rog consulta pagina noastra oficiala, sectiunea TARIFE.

We answer all your questions via Skype

In 2019 revenim in forta cu acest serviciu atat de indragit de catre freelanceri si antreprenori la inceput de drum din toata tara! Deoarece renuntasem initial la acest serviciu din lipsa de timp, am gasit o noua modalitate de a raspunde cererii voastre din ce in ce mai mare pentru acest serviciu, delegand aceste sedinte de consultanta colegului meu Flavius Danila.

Marele vostru avantaj din acesta schimbare va veni din faptul ca el este avocat si va poate raspunde si la intrebari pe partea juridica in aceeasi sedinta de consultanta, pe cand eu ma pricepeam doar la partea de contabilitate/fiscalitate.

In continuare sedintele de consultanta se vor desfasura pe partea de contabilitate/fiscalitate si puteti pune orice intrebare referitoare, dar nu limitat la:

 • PFA vs SRL vs II – care forma este mai potrivita pentru mine?
 • cum se impoziteaza fiecare din aceste forme de organizare?
 • dividende: cum scot dividende si cand, cum le impozitez, trebuie depusa declaratia unica?
 • intrebari despre declaratia unica
 • fac venituri din ….; trebuie sa am forma juridica?
 • ce coduri CAEN sa aleg, ce coduri CAEN trebuie sa autorizez si unde: la sediu, la terti, la punct de lucru
 • ce acte imi trebuie pentru infiintare
 • cum completez formularele de la ONRC (asta in caz ca doriti sa va infiintti singuri PFA/SRL, el va poate trece prin toata procedura declarativa, ceva ce eu nu puteam sa fac).
 • orice alte intrebari pe partea legala, nu doar referitoare la SRL/PFA/infiintari
 • modalitatea de infiintare al unui SRL sau a unei PFA,
  modalitatea de completare a documentatiei pentru ONRC: ce casute bifez pe formularele de la ONRC si ce acte trebuie sa pun in dosar
  detalii referitoare la sediu, contract comodat sau inchiriere si ce inseamna fiecare dintre ele; cum le intocmesc
 • detalii referitoare la declararea sediului social la DITL ca si destinatie rezidentiala, mixta sau economica; implicatii fiscale si referitoare la impozit.

Acestea sunt doar cateva exemple de topicuri pentru a ilustra faptul ca acest nou format de sedinte vor contine atat informatii fiscale cat si informatii din sfera juridica.

Daca aveti o speta pe care o considerati mai deosebita, recomadabil ar fi sa trimiteti pe mail/skype o descriere scurta a nelamuririlor/subiectelor pe care doriti sa le discutam pentru a fi siguri ca suntem pregatiti sa raspundem tuturor spetelor in cadrul sedintei de consultanta.

Pentru a stabili o sedinta de consultanta va rog sa il adaugati pe Skpe. Skype ID: flavius.danila sau sa ii scrieti direct pe mail la [email protected]danila.ro. Desigur, puteti transmite si un mesaj prin intermediul formularului de contact, cum va este mai comod.

Mai multe despre activitatea colegului meu Flavius Danila, puteti afla si de pe site-ul lui.

 

 

Deoarece ne-au fost solicitate foarte des aceste servicii, am conceput pe partea juridica urmatoarele oferte:

infiintare SRL asociati persoane fizice: onorariu 600 lei

consultanta juridica skype – 250 lei/sedinta

intocmire contracte – incepand de la 400 lei/contract

Suntem creativi, go watch our YOUTUBE channel!

N-am crezut vreodata ca voi scrie articole pe teme contabilicesti si de fiscalitate. Dar cand mi s-a propus acest lucru, le scriam deja pentru blogul meu, si mi-am zis, de ce nu!

N-am crezut vreodata ca voi participa in calitate de speaker la vreo conferinta, dar lucrurile au evoluat natural in aceasta directie.

Cine stie ce ne rezerva viitorul? De aceea, suntem deschisi propunerilor de colaborare. Scrie-mi un mail, vedem ce putem face impreuna!


Looking for Something?