SmartBill lanseaza SmartBill CONTA

In cadrul evenimentului ce a marcat 10 ani de la existenta sa, Smartbill a lansat SmartBill CONTA, un soft de contabilitate construit cu scopul declarat de a revolutiona modalitatea in care se tine evidenta contabila in ziua de astazi, in Romania. Softul promite sa automatizeze operatiile repetitive, ce nu necesita neaparat un input uman.

SmartBill CONTA va fi pentru contabilitate ce a fost internetul pentru computere

Cu mai bine de 10 ani in urma, SmartBill a revolutionat modalitatea de facturare usurand considerabil viata antreprenorilor, oferindu-le o modalitate simpla si extrem de eyecandy de facturare. Nu vi se par sexy facturile lor? 😀

Acum, SmartBill pariaza pe contabili si lanseaza SmartBill CONTA, programul care promite sa ne revolutioneze din temelii afacerea si modalitatea de intractiune cu clientul.

SmartBill CONTA este oferit firmelor de contabilitate 100% GRATUIT.

Cu tot cu actualizari si suportul tehnic inclus. FOREVER!*

*fara steluta!

Modelul de business nu se bazeaza, si nu se va baza niciodata, pe a lua bani de la contabili. Cei de la SmartBill au gasit o solutie win-win-win pentru toate cele 3 parti implicate – SmartBill, contabil si client:

CONTABILUL primeste SmartBill CONTA – ceea ce se anunta a fi cea performanta solutie de pe piata – in mod gratuit; ca sa isi usureze munca si sa nu mai bage de mana facturile de iesire, sau sa faca operatiile referitoare la stocuri, recomanda clientului achizitionarea SmartBill Facturare;

CLIENTUL achizitioneaza, DACA DORESTE, SmartBill Facturare; castiga astfel mai mult decat o solutie de facturare; are acces la o solutie integrata de facturare-contabilitate, in care contabilul se logheaza in timp real si poate face anumite note contabile, si chiar contabilitate in timp real!

SMARTBILL castiga clienti acolo unde doreste, si anume pentru softul de facturare/gestiune.

Firmele de contabilitate nu sunt conditionate in nici un fel de recomandarea sau obligarea clientilor lor sa cumpere SmartBill Facturare. Ele vor avea acces in egala masura la SmartBill CONTA in mod gratuit, care poate functiona ca un program de sine statator, doar ca nu vor beneficia de preluarea automata din modulul de facturare a operatiilor.

SmartBill CONTA te va ajuta sa te transformi dintr-un “introducator de date” intr-un “analizator de date”, iti va permite sa te focusezi mai mult pe clientii tai si sa le oferi acea plus-valoare ce te poate diferentia decisiv de concurenta. Clientii care nu au acceptat niciodata o marire de tarif se vor inghesui sa ti-o ofere, acum ca vei avea timp si de ei, nu numai de declaratii.

SmartBill CONTA este inca in faza de testare si se aproximeaza ca va putea fi folosit integral (cu tot cu declaratii) in a doua jumatate anului 2017. Momentan, firmele de contabilitate care doresc sa il testeze se pot inscrie folosind link-ul de mai jos:

ACCES PRIORITAR SMARTBILL CONTA

Incepand sa testezi programul, ai ocazia sa faci tot felul de sugestii referitoare la ceea ce ai avea tu nevoie sa faca, ce scurtaturi, automatizari, sau totaluri te-ar ajuta in activitatea ta de zi cu zi. Fii sigur ca cei de la SmartBill vor tine cont de sugestia ta! 🙂

Programul va beneficia si de un algoritm de inteligenta artificiala, ceea ce suna foarte SF, dar de fapt se traduce in…. ati ghicit, si mai multa automatizare. Din ce am vazut, chiar si in aceasta faza a programului, gradul de automatizare la care se poate ajunge este de-a dreptul mindblowing!

De ce voi face trecerea de la SAGA la SmartBill CONTA

Trebuie sa recunosc ca eu sunt super fidela programului SAGA (cum zice si melodia, cea mai fidela fata!). Iubesc programul asta de parca ar fi al meu si cel mai mult imi place ca, atunci cand nu sunt sigura cum se calculeaza ceva, ma duc sa vad “ce zice SAGA”.

DAR, mi-au sclipit ochii rau de tot cand am vazut automatizarile pe care le face SmartBill CONTA. De exemplu, preia semi-automat extrasele de cont de la banci. Nu nimereste el chiar toate operatiile, dar daca ii faci o corectie, invata! Data viitoare cand intalneste aceeasi operatie, o pune corect. Voi putea lucra in timp real firmele cu gestiune si nu le voi mai inchide disperata pe 24, din cauza ca nu am primit actele la timp. Mai bine de jumatate din ele vor fi deja introduse in program!

Preluarea automata a facturilor si a descarcarii de gestiune pentru clientii cu sute de facturi, suna deja a vis frumos. Iar eu am si inceput sa visez la tot ce voi face cu timpul liber pe care il voi avea datorita acestui program. Imaginati-va o firma de conta “verificatoare”, in loc de robotei care introduc date pe care nimeni nu le analizeaza, nici macar ANAF. Imaginati-va cum ar fi sa aveti timp de intalniri cu clientii, pentru a le explica “unde sunt banii dvs.” dar mai ales pentru a le oferi un insight asupra afacerii lor, de unde vine si incotro se indreapta.

Atat de mult m-a convins programul asta (care nici macar nu e gata momentan), incat voi vorbi personal cu fiecare client in parte si le voi explica cate avantaje ar avea daca ar cumpara Smartbill Facturare care se va integra automat cu SmartBill CONTA.

Iar pentru clientii mei care nu vor dori sa platesca tariful minim de 3.35 EUR + TVA/luna (pentru ca atat costa varianta cea mai simpla programului SmartBill Facturare), le voi propune ca acest cost sa fie dedus din tariful nostru de contabilitate. Cu alte cuvinte, firma noastra va suporta abonamentul pentru SmartBill Facturare (varianta standard) pentru  a convinge clientul, costfree, ca am dreptate. De ce? Pentru ca eu castig infinit mai mult timp facand asta, timp in care fac infinit mai multi bani decat 3.35 EURO+TVA.

Gestul se doreste a fi unul simbolic, prin care firma noastra sa isi arate sustinerea si incantarea absoluta fata de minunea pe nume SmartBill CONTA, care promite sa revolutioneze felul in care noi contabilii vom presta serviciile de contabilitate.

Daca SmartBill a pariat o investitie de 1 milion de euro pe programul asta, cred ca putem paria si noi linistiti 3.35 EUR + TVA/luna.

Parerea ta conteaza!