People

5 dintre youtuberii mei favoriti

Ce fac eu de cateva luni incoace in weekend-uri? Sambata filmez si duminica invat despre Youtube, editare,  lights si in general balesc la alte video-uri intrebandu-ma cum reusesc acei oameni sa aiba un sunet si o imagine impecabila.

Daca sunteti in cautare de oameni pe care sa-i...Read More »


10 burse educationale pentru elevii de 10 care doresc sa invete robotica si programare

Academia inventeaza.ro anunta lansarea proiectului „Burse educationale in domeniul Roboticii – 10 pentru 10”, ed. 3!

Proiectul are ca scop principal sustinerea tinerilor de exceptie care au incheiat anul scolar 2016-2017 cu nota 10 pe linie, in vederea participarii gratuite la cursurile de robotica pentru care finantarea...Read More »


Tribut unui idol - Madalina Manole

Scriam aceste randuri in 2010. Era o zi superba de iulie, ma indreptam spre birou si viata era frumoasa. Apoi, intr-o secunda, totul s-a schimbat. Pentru totdeauna.

Astazi, in drum spre birou, vestea mortii Madalinei Manole, vestea mortii atat de subite a idolului meu din copilarie, m-a...Read More »


Viata (nu) se termina cand devii mama.

Parerea mea personala este ca atat femeile cat si barbatii din ziua de astazi amana momentul conceperii unui copil din cauza faptului ca sunt prea multe lucruri misto de facut in epoca in care traim, atat ce tin de job cat si de timp liber, lucruri pe cont...Read More »


Blogul lui Maurice Munteanu

Am aflat de Maurice Munteanu si al sau blog la Digital Divas 2014. Asta din capitolul „ce poti invata util la o conferinta”.

De atunci i-am citit blogul aproape zilnic. Pentru mine este un...Read More »


Making-of al interviului cu domnul Gheorghe Florescu - cafegiul

Ce soare frumos de toamnă bătea în geamul taxiului în ziua în care m-am dus să-i iau interviu domnului Florescu, cafegiul! Aveam emoții destul de mari, deși mereu am pretenția că mă duc cu lecția învățată, atât cât pot eu să am pretenția că am acumulat într-o foarte scurtă...Read More »


De ce își fac jurnaliștii blog personal

Scris de Luiza Daneliuc

Când pășești timid într-un tărâm necunoscut, cum ar fi blogging-ul, îți pui tot felul de întrebări tâmpite, la care cei mai experimentați au deja răspunsurile fapt pentru care râd de tine în barbă. Sau în chelie. Dar pentru mine,...Read More »


Uniți în diversitate

Stăm unul lângă altul, avem birourile lipite. Amândoi scriem la calculator preocupați, amândoi mergem seara acasă. În aceeași casă. Ai zice că avem o viață comună, preocupări identice. Dar nu este așa. Cel puțin nu în acest moment. Gândul meu este acum la Ștefan și la Zâmbicios. Probabil...Read More »


Interviu cu George Colang – Despre …

Portretul omului contemporan – Barbarul

Despre OMUL din spatele filosofului

Să vorbim un pic despre tine ca om, ca bărbat! Am căutat pe net și nu am găsit nimic despre tine, decât...Read More »


Tras cu arcul in Bucuresti - Citadel Archery Club

Se pot face lucruri frumoase și în București.

Pentru cine are curiozitatea sau pentru cine nu are de ales, după blocurile gri din Vitan se găsește un loc foarte frumos, ascuns de lume, o oază de verdeață înconjurată de beton – Baza sportivă Olimpia.

Read More »

Ce se mai caută la mine pe blog

Aveam o profesoară în liceu care mă teroriza cu următoarea frază: verba volant, scripta manent. Preda o materie extrem de plictisitoare și inutilă (al cărei nume, evident, nu-l rețin) la care trebuia să notezi tone de prostii, aceleași pe care le găseai și în manual, dar...Read More »


În dialog

Parchez. Intru în parc și caut din priviri un loc cât mai retras, cât mai liniștit. Deși e doar ora 10 dimineața, în parc este destulă forfotă, destui copii pe care i-am poreclit țignale-ambulante-numai-bune-de-evitat.

Găsesc o băncuță jumătate la umbră,...Read More »


Concluzii despre fidelitate.

Le spunem pompos branduri, pentru că citind atâtea site-uri ale atâtor specialiști în PR, comunicare și social media, mai prindem și noi din zbor cate un cuvânt, două din vocabularul de specialitate. De fapt, ele se numesc simplu produse pe care le folosim pentru a ne satisface nevoile.

–          De ce ati facut aceasta divizie?

–          De nebuni! Facem campanii sociale...Read More »Looking for Something?