Home interiors

My project: Dream Vintage Flat in the heart of the city

Povestea chiuvetei pentru bucatarie

Cand am dat comanda de mobila de bucatarie, pentru ca avem niste dimensiuni total atipice (fiind bloc vechi), trebuia neaparat sa am si chiuveta deja cumparata pentru a vedea exact daca se va incadra corect in corpul de mobila. Stiam acest lucru de foarte… Read More »

Povestea alegerii electrocasnicelor

In cazul electrocasnicelor, deoarece am ales un look retro-country pentru bucatarie, am crezut ca treaba e hotarata din start. Urma sa luam o plita si cuptor incorporabile cu aspect retro, eventual vanate la vreo promotie. Nu prea ar fi contat… Read More »

Tapet de la Casa Royal

Povestea tapetului este cu happy end desi m-am gandit si razgandit de multe ori pe parcurs.  Read More »

Intre timp, la apartament...

Stau in camera ce urmeaza a fi biblioteca apartamentului, in fata unui birou improvizat din cutiile in care am cumparat tapetul. Pe post de scaun serveste o galeata de adeziv de lipit parchet pe care am pus un sac de… Read More »

Travertin de la Piatra Online

Mi-am propus sa scriu despre absolut toti furnizorii cu care am lucrat pentru amenajarea apartamentului deoarece… ei bine, deoarece scriind despre asta ma ajuta sa mai scap de frustrarile adunate in the process. In plus, consider ca merita sa se… Read More »

Older Entries »

Share your opinion with us:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Looking for Something?