Home interiors

My project: Dream Vintage Flat in the heart of the city

Povestea alegerii electrocasnicelor

In cazul electrocasnicelor, deoarece am ales un look retro-country pentru bucatarie, am crezut ca treaba e hotarata din start. Urma sa luam o plita si cuptor incorporabile cu aspect retro, eventual vanate la vreo promotie. Nu prea ar fi contat furnizorul, conta aspectul acela retro si pretul, cat mai mic posibil.  Read More »

Tapet de la Casa Royal

Povestea tapetului este cu happy end desi m-am gandit si razgandit de multe ori pe parcurs.  Read More »

Intre timp, la apartament...

Stau in camera ce urmeaza a fi biblioteca apartamentului, in fata unui birou improvizat din cutiile in care am cumparat tapetul. Pe post de scaun serveste o galeata de adeziv de lipit parchet pe care am pus un sac de rafie alb. Read More »

Travertin de la Piatra Online

Mi-am propus sa scriu despre absolut toti furnizorii cu care am lucrat pentru amenajarea apartamentului deoarece… ei bine, deoarece scriind despre asta ma ajuta sa mai scap de frustrarile adunate in the process. In plus, consider ca merita sa se afle despre ei, cu bune si rele! Read More »

The apartament - BEFORE

Am strans in acest articol cele mai ingrozitoare poze ale apartamentului de dinaintea si din timpul renovarii. Toata lumea ma intreaba (si sa fiu sincera, nici eu nu prea stiu) de ce a durat atat de mult aceasta renovare. In afara de “micul amanunt” referitor la faptul ca nu am avut toti banii de renovare […] Read More »

Older Entries »

Parerea ta conteaza!