Books

Recomandare: Viata lui Kostas Venetis - Octavian Soviany

viata-lui-kostas-venetis-top-10_1_fullsize

Anul trecut intr-o zi de toamna am fost sa vizitam casa Costa Foru, deschisa temporar in acea perioada pentru public. Cu aceasta ocazie am asistat la o prelegere literara unde s-a citit un capitol din Viata lui Kostas Venetis scrisa de Octavian Soviany....Read More »


6 cărți de cumpărat la Gaudeamus

În perioada 20 – 24 noiembrie 2013 se desfășoară  la București, în cadrul Romexpo, Gaudeamus 2013, unul din cele mai cel mai important târguri anuale de carte.

Eu  mă duc mereu cu gândul de a cumpăra multe cărți și sfârșesc prin a mă pierde...Read More »


De ziua cărții

Eu Ziua Cărții am sărbătorit-o așa cum m-a tăiat pe mine capul, așa cum m-a inspirat momentul.

Păi dacă-i ziua ei, eu zic că ar trebui susținută iar pentru acest motiv, în loc să dau fuga să mă îmbulzesc în Centrul Vechi pentru a-mi lua gratuit o...Read More »


Aeroport

Am știut de când am văzut-o prima dată că această carte trebuie citită în liniște, cu toată atenția cuvenită și dacă voi face așa mă va răsplăti cu o bucățică din înțelepciunea sa.

După prima zi de plimbare prin Torremolinos, acest orășel...Read More »


Curatenie in biblioteca

De curand mi-am cumparat o bliblioteca deoarece sufrageria mea era plina de cutii insirate peste tot in care erau depozitate cartile. Stiam de la inceput ca vreau o biblioteca in stil clasic si de aceea am facut-o pe comanda, deoarece, sa fim seriosi, tot ce se...Read More »


Zeii fiscali

Andrei Savescu scrie carti despre avocati, dar nu ne uita nici pe noi, contabilii 🙂

“Si lumea economica este formata din straturi. Sus de tot, sunt zeii fiscali majori : impozitul si Taxa.

Apoi urmeaza alte divinitati : Amenzile, Penalitatile, Contributiile...Read More »


Povestea unei carti – MAMA de Pearl S. Buck

De curand, o intamplare iesita din comun, mi-a trezit din nou interesul pentru citit, m-a scos din lancezeala specifica vremurilor in care traim, mi-a amintit (desi inca nu mi-e clar cum un sentiment atat de inaltator se poate uita din timp in timp)...Read More »