Să învățăm să înjurăm academic

Întodeauna am dus lipsă de diplomație iar când am mai crescut am realizat că nici nu-mi trebuie. Adică poate pe vreo insulă pustie ca să nu mă cert cu singurul băștinaș de acolo cu care trebuie să îmi împart restul zilelor dar aici în București dacă ești diplomat, ești mâncat. Mă rog, o impresie personală.

Totuși așa cum întodeauna mi-am dorit să locuiesc pe o insulă pustie, întodeauna mi-am dorit să fi fost și eu o persoană mai calmă, mai molcomă care să știe să ți-o dea la ficați elegant,  nu așa … ca și cum am trecut un pic și prin Rahova.

Omul acesta reprezintă un ideal. Pe care știu că eu nu-l voi atinge niciodată dar rămâne totuși exemplul perfect de înjurătură căreia îi mai dai o dată play că tare frumos sună.

Pentru a urmări capodopera, dași click aici (asta pentru că n-am descoperit cum să fac insert videoclipului direct în post)

Am descoperit acest video pe blogul lui Andrei Crivăț

5 Comment

  1. Sub videoclip ai mai multe butoane, dintre care unul de “share”. Click “share” si se deschide un submeniu. Alegi embed, copiezi codul si “paste” in post… 🙂

    1. Iti multumesc foarte mult pentru indicatii!

  2. […] sa precizez ca am descoperit videoclipul de mai jos pe blog la Luiza Daneliuc,alaturi de un articol foarte […]

  3. […] Luiza ne invata sa injuram academic. Cam putine reactii pentru un astfel de articol […]

Parerea ta conteaza!