Să învățăm să înjurăm academic

Întodeauna am dus lipsă de diplomație iar când am mai crescut am realizat că nici nu-mi trebuie. Adică poate pe vreo insulă pustie ca să nu mă cert cu singurul băștinaș de acolo cu care trebuie să îmi împart restul zilelor dar aici în București dacă ești diplomat, ești mâncat. Mă rog, o impresie personală.

Totuși așa cum întodeauna mi-am dorit să locuiesc pe o insulă pustie, întodeauna mi-am dorit să fi fost și eu o persoană mai calmă, mai molcomă care să știe să ți-o dea la ficați elegant,  nu așa … ca și cum am trecut un pic și prin Rahova.

Omul acesta reprezintă un ideal. Pe care știu că eu nu-l voi atinge niciodată dar rămâne totuși exemplul perfect de înjurătură căreia îi mai dai o dată play că tare frumos sună.

Pentru a urmări capodopera, dași click aici (asta pentru că n-am descoperit cum să fac insert videoclipului direct în post)

Am descoperit acest video pe blogul lui Andrei Crivăț

Follow:
Luiza Daneliuc

Blog despre viata unui contabil in Romania. O sa fiti surprinsi dar si contabilii sunt uameni. :)

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

5 Comments

  1. 17 January 2013 / 11:47

    Sub videoclip ai mai multe butoane, dintre care unul de “share”. Click “share” si se deschide un submeniu. Alegi embed, copiezi codul si “paste” in post… 🙂

    • 17 January 2013 / 11:51

      Iti multumesc foarte mult pentru indicatii!

Share your opinion with us:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.