Ce declaratii depune un SRL neplatitor de TVA

Pentru cei ce doresc si cred ca-si pot tine contabilitatea singuri. Asa cum am spus si in video-ul de mai jos, nu incurajez, nu recomand, dar daca tot o faceti, sa o faceti in cunostinta de cauza. Cam asa e si in viata, nu? ­čÖé

Vizionare placuta va doresc si spor la declaratii!

 

Comments

 1. Pingback: Ce declara┼úii trebuie s─â depun─â un SRL nepl─âtitor de TVA • Angajeaz─â avocat | Asistenta Juridica GRATUITA | Intreaba avocat

 2. Larisa

  Multumim pentru informatii, prind bine si contabililor juniori.
  In cazul unui neplatitor de TVA care achizitioneaza marfuri din Turcia (non UE) ce obligativitate exista in ce priveste declaratiile?

  1. Larisa

   Daca se emite o factura de vanzare catre o persoana fizica din Ungaria totusi este necesara inregistrarea in scopuri de TVA pe teritoriul UE?

   Multumesc!

  2. Nu aveti nici o obligatie suplimentara ca neplatitor, costul TVA si taxe vamale intra in costul marfii.

 3. Anca

  Foarte frumos explicat.
  Am totusi o speta si vreau sa ma asigur ca am inteles bine: o societate cu rezidenta in Insulele Canare(paradis fiscal)-prestator va facturata catre un beneficiar (SRL neplatitor de tva) din Romania servicii de marketing (locul prestarii Romania) . Prestatorul va emite factura fara tva, beneficiarul e obligat sa se inregsitreze in scopuri speciale de TVA in ROI si sa achite Tva-ul respectiv, corect? plus intocmire d301 si d390.. am inteles bine?

Share your opinion with us:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.