Am invitatia mea la NetCamp, sunt pionier …

Topai de fericire prin casa deoarece mi-am primit invitatia de participare la cea de-a sasea editie a NetCamp, cel mai vechi eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor mobile, organizat de nimeni altul decat de Manafu.

Se cauta bloggeri oficiali

Deoarece scopul principal al participarii mele la absolut orice eveniment imi iese in cale este deprinderea skill-ului de a fi un blogger relevant (cred ca asta-i cuvantul), incerc pe cat posibil sa aplic pentru invitatiile acordate bloggerilor. Dar NetCamp este o conferinta cu o foarte mare componenta tehnica, ce va reuni atat antreprenori cat si specialisti nationali si internationali care vor acoperi 3 subiecte principale : antreprenoriat online, tehnologie & design si aplicatii mobile.

Reiese facil din prezentare de ce nu ma calific. Nu sunt destul de familiarizata cu tehnica pentru a putea indeplini functia de blogger oficial (asa cum specifica cerintele), dar daca tu esti, te poti inscrie aici. Eu voi participa in calitate de invitat, dar, asta nu inseamna ca nu pot fi un blogger neoficial, just for fun and experience. 🙂

Din cadrul evenimentului ce se desfasoara pe tot parcursul zilei de 22 noiembrie 2012 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ma intereseaza in mod special sesiunea de Start-up Now, unde se va discuta despre diferenta dintre antreprenorii offline si cei online si despre ce ar trebui sa stie un antreprenor online.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza unei invitatii pe care o puteti obtine de aici. Programul complet al evenimentului il puteti vizualiza aici.

La finalul evenimentului, Ursus Breweries unul din sponsorii conferintei, invita partipantii la o bere in pub-ul Energia (care arata super, cel putin in poze). Pentru ca cele mai bune idei de afaceri se nasc intr-un mediu relaxant.

Follow:
Luiza Daneliuc

Blog despre viata unui contabil in Romania. O sa fiti surprinsi dar si contabilii sunt uameni. :)

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Distribuie:

7 Comments

 1. 17 noiembrie 2012 / 19:04

  Am si eu invitatie, deci ne vedem acolo. Din pacate la ora 4 va trebui sa plec la examen. Dar de vazut tot ne vedem acolo 🙂

 2. 20 noiembrie 2012 / 16:32

  pe mine nu m-au invitat.

  sa le fac antireclama sau nu?

 3. 20 noiembrie 2012 / 16:35

  :)) cu doresti, orice reclama e buna, zic eu!
  Dar inca mai poti solicita invitatii (cred) pe site-ul lor.

 4. 20 noiembrie 2012 / 18:49

  pai la ei pe site am facut cerere. si mi-au dat mail ca n-au loc si pentru mine…

  • 20 noiembrie 2012 / 20:45

   Imi pare rau :(. Asa am patit si eu cu Digital Divas. Trebuie sa ne inscriem din timp!

 5. 21 noiembrie 2012 / 11:30

  Cred ca a fost destul de din timp pe data de 14, nu?

  • 21 noiembrie 2012 / 11:36

   Chiar nu stiu ce sa iti spun, fiind un eveniment gratuit, ei nu au nici o obligatie fata de noi, asta e parerea mea. Daca ai nelamiriri, mai bine le scrii lor.

Share your opinion with us:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.