Webinarii

Dragii mei,

Din cauza cererilor foarte mari pentru consultanta, am decis sa reorganizam partea aceasta, astfel incat sa putem face fata tuturor cererilor intr-un mod cat mai organizat. Astfel am impartit consultanta in 3 servicii distincte si anume:

 • consultanta one-on-one,
 • consultanta prin intermediul webinariilor – detalii mai jos
 • consultanta dedicata sellerilor pe Amazon – in curand

Cand

Webinariile se tin in fiecare a treia saptamana din luna, joi seara incepand cu ora 6 pm. Urmatorul webinar: 21 septembrie 2017.

Cui se adreseaza webinariile

Webinariile sunt interactive si acopera problemele fiscale si contabile de care se loveste un antreprenor la inceput de drum cu accent pe cei care activeaza in mediul online si pe platforme online. Webinarul dureaza de obicei 1 ora si jumatate dar in practica se termina cand reusim sa acoperim toate nelamuririle celor inscrisi.

Ele au fost gandite ca niste sedinte de consultanta la care participa mai multe persoane pentru care tariful unei consultante individuale este prea mare sau nu se justifica pentru cantitatea de intrebari pe care le aveti.

Webinarul nu se adreseaza profesionistilor. Limbajul folosit va fi intentionat unul simplist, notiunile vor fi povestite, nu vor exista citate din legi.

Vom dezbate teme ca, dar nu limitat:

 • PFA vs SRL, contabiliate si fiscalitate SRL/PFA pentru freelancerii care activeaza pe Upwork,
 • consideratii fiscale legate de alegerea unei sediu,
 • TVA, cod intracomunitar, declaratii
 • PFA norma venit vs sistem real
 • ce coduri CAEN am nevoie
 • handmade – cum tin contabilitatea?
 • contabilitate si fiscalitate Upwork

Deoarece dezbatem subiecte reale si aplicate, webinarul NU se poate inregistra, decat cu acordul unanim al tuturor participantilor.

 

Inscrieri si tarif

Momentan vom folosi tot Skype pentru aceste webinarii si procedura de inscriere este urmatoarea:

 1. trimiteti un mail la [email protected] cu mentiunea inscriere webinar si eventual cu problemele de interes, ce subiecte ati dori sa dezvolt in webinar, ce va intereseaza direct.
 2. adaugati-ma pe skype, ID: luizadaneliuc – cu mentiunea pentru webinar
 3. voi seta o conversatie comuna cu cei ce se inscriu la webinar si va voi adauga pe masura inscrierii, iar in urma adaugarii va voi trimite un link de acces la conversatie
 4. plata o faceti folosind datele de mai jos, iar daca doriti factura, va rog lasati datele de facturare, pe skype sau pe email:

Beneficiar: SMART TAX ADVISORS SRL

Cont IBAN: RO14INGB0000999902131749

Tarif participare: 100 lei

Daca din orice motiv nu mai puteti participa in data la care v-ati inscris, puteti participa la urmatorul webinar sau va pot rambursa suma.