Webinarii

Secretele Industriei - Cum transformi like-urile de pe FB in bani

Florin Grozea organizeaza marți, 27 septembrie, ora 18:00 la Connect Hub un workshop practic pentru cei din industria muzicala si din online, pe care ii invata cum sa isi transforme like-urile de pe FB in bani.

Mai exact, artiști și compozitori, DJ și remixeri, actori stand-up comedy și vloggeri vor...Read More »


WEBINAR - Cum lucrez legal daca sunt freelancer - acum si pe 12 OCTOMBRIE 2016

Am  inteles, am inteles! Ati votat cu o majoritate covarsitoare, subiectul pentru care toti veniti la consultatii.

Asadar acest webinar va fi organizat sub forma de consultatie in grup, adica vom vorbi despre exact toate subiectele pe care le ating si in cadrul unei consultatii private, iar voi...Read More »


August este pentru vacanta, septembrie aduce multe provocari

Zemanta Related Posts Thumbnail

Si contabilii isi iau vacanta, iar cea mai potrivita luna pentru noi pare a fi august, dupa ce bilanturile semestriale au fost depuse iar inchiderea trimestrului III pare foarte departe. Si chiar este. Ganditi-va, cand veti plati urmatorul impozit pe venit sau pe profit, va fi deja octombrie!...Read More »


Infografic: Riscuri PFA norma de venit 2016

Daca doriti mai multe informatii pe acest subiect, va invit sa participati la webinarul pe care il organizez Joi, 30 iunie 2016 la ora 6 pm. Amanunte despre ce vom discuta la webinar cat si modalitatea de inscriere o gasiti aici.

...Read More »

WEBINAR - PFA la norma de venit, riscuri si alte consideratii

Atentiune! 🙂 Organizez un WEBINAR pe o tema de maxim interes pentru voi, despre care ma tot intrebati in sedintele de consultanta. Mi s-a parut o idee buna webinarul, deoarece foarte multi aveti aceleasi intrebari, iar mesajul meu ar putea ajunge in acest fel, mai...Read More »


Despre webinarii – pro și contra

Acum două săptămâni am participat la webinar-ul Freelance with Elance organizat de Roxana Nasoi, reprezentantul Elance în România.

Partea cea mai frumoasă a tehnologiei din ziua de astăzi  (aplicată acest subiect) este că permite unui număr extrem de mare de oameni (în acest...Read More »


Digital Divas - conferinta online

Ieri dupa-amiaza am urmarit o conferinta online din pat si am avut un sentiment asa de real ca sunt exact acolo in mijlocul evenimentelor (cu toate ca pozitia foarte comoda si pijamaua ma readuceau din cand in cand la realitate), incat nu voi mai subestima niciodata importanta tehnologiei.

Read More »