Accounting stuff

 

ANAF Raspunde: Cum completez declaratia unica pentru PFA-uri in 2018

Ca de obicei, am sintetizat raspunsurile clare si folositoare date de ANAF pe aceasta tema. Am adaugat si eu cateva din mentiunile mele. Puteti gasi in articol si video-urile pe care le-am facut din care puteti vedea pas cu pas cum… Read More »

Avantaje si dezavantaje cand angajezi studenti si absolventi de facultate in contabilitate

Sunt multe avantaje nescrise, nerecunoscute in a lucra cu absolventi de facultate sau chiar cu cei ce nu au terminat facultatea inca. Bineinteles sunt si foarte multe dezavantaje. Nu toata lumea are nervii si rabdarea ori priceperea, sa explice cuiva… Read More »

Cum completez declaratia unica pentru PFA norma venit

Multi dintre voi preferati articolele scrise, sau cautati articole scrise pe aceasta tema, de aceea pun informatia si sub aceasta forma. Totusi, atunci cand vorbim de completare, e mai simplu sa vezi cu ochii tai exact pe ce casuta sa… Read More »

Venituri din chirii 2018 - calcul, contributii, declarare

Pentru veniturile din chirii, lucrurile stau mai simplu decat in cazul drepturilor de autor, atat de simplu incat am reusit sa va explic tot ce aveti nevoie sa stiti in 5 minute de video. Avem si un exemplu de completare… Read More »

Drepturi de autor in 2018 - situatii practice si calcul contributii

Drepturi de autor - contributii si situatii practice; calcul in cazul veniturilor din drepturi de autor din mai multe surse. Read More »

Older Entries »

Share your opinion with us:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.