Accounting stuff

This post is also available in: enEnglish

 

ANAF raspunde: Depunerea formularului C801 - Cerere de atribuire numar ordine Registrul de evidența a aparatelor de marcat electronice fiscale

Pentru ca este un topic nou, sa oferim un pic de context legislativ. Casele de marcat electronice devin obligatorii Read More »

Depunere declaratia unica SPV - a fost creat un site alternativ pentru ca cel principal tot pica

Cu multumiri DGFP Dambovita care trimite celor abonati tot felul de informatii utlile despre legislatie si nu numai. In vedere facilitarii depunerii Declaratiei Unice prin SPV, a fost creat un site alternativ si anume:   https://declunica.anaf.ro.    Instructiuni de folosire… Read More »

ANAF Raspunde: Cum completez declaratia unica pentru PFA-uri in 2018

Ca de obicei, am sintetizat raspunsurile clare si folositoare date de ANAF pe aceasta tema. Am adaugat si eu cateva din mentiunile mele. Puteti gasi in articol si video-urile pe care le-am facut din care puteti vedea pas cu pas cum… Read More »

Avantaje si dezavantaje cand angajezi studenti si absolventi de facultate in contabilitate

Sunt multe avantaje nescrise, nerecunoscute in a lucra cu absolventi de facultate sau chiar cu cei ce nu au terminat facultatea inca. Bineinteles sunt si foarte multe dezavantaje. Nu toata lumea are nervii si rabdarea ori priceperea, sa explice cuiva… Read More »

Cum completez declaratia unica pentru PFA norma venit

Multi dintre voi preferati articolele scrise, sau cautati articole scrise pe aceasta tema, de aceea pun informatia si sub aceasta forma. Totusi, atunci cand vorbim de completare, e mai simplu sa vezi cu ochii tai exact pe ce casuta sa… Read More »

Older Entries »

This post is also available in: enEnglish

Share your opinion with us:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.