Accounting stuff

 

3 sfaturi de la un Top Rated Freelancer pe Upwork

Pe 1 iunie 2017 am participat la Upwork Freelance Forum in calitate de speaker, unde am vorbit despre contabilitatea si fiscalitatea operatiunilor desfasurate pe Upwork. Read More »

ANAF raspunde: Stabilirea rezidentei fiscale a unei persoane fizice la plecarea din Romania

Daca le auziti de la ANAF (raspunsurile) poate le dati mai multa importanta si greutate. Pana si eu ma simt mai sigura sa aud ceva direct din gura ANAF, poate va ajuta si pe voi. 🙂 Fiind foarte mult text de parcurs am scos in evidenta situatiile in care ati putea sa va regasiti ca […] Read More »

10 faze demoralizatoare ale lunii mai

Sa nu cumva sa creada cineva ca viata de contabil e numai roz(a). Read More »

Cum cresti un business de contabilitate de succes

In cadrul evenimentului organizat de Smart Bill cu ocazia lansarii programului Smart Bill Conta, domnul Marcel Vulpoi (doctor in economie si fondatorul uneia dintre cele mai mari firme de contabilitate cu capital integral romanesc) si domnul Radu Georgescu (GECAD) au dat cateva sfaturi celor care doresc sa isi creasca cu succes business-ul de contabilitate. Read More »

SmartBill lanseaza SmartBill CONTA

In cadrul evenimentului ce a marcat 10 ani de la existenta sa, Smartbill a lansat SmartBill CONTA, un soft de contabilitate construit cu scopul declarat de a revolutiona modalitatea in care se tine evidenta contabila in ziua de astazi, in Romania. Softul promite sa automatizeze operatiile repetitive, ce nu necesita neaparat un input uman. Read More »

Older Entries »

Parerea ta conteaza!