Accounting stuff

This post is also available in: enEnglish

 

ANAF Raspunde: Case de marcat 2018 termene, obligatii

ANAF a organizat o prima sesiune de raspunsuri pe tema caselor de marcat cu jurnal electronic din 2018. Regasiti mai jos raspunsurile lor, sper sa va foloseasca! Intrebare:  Cum poate un pfa care își tine singur contabilitatea sa depună declarația 4200?… Read More »

iFlow – pontaj online in timp real | Aplicatie GRATUITA

P O V E S T E A Povestea iFlow  incepe simplu, ca orice poveste de succes, si anume de la a rezolva o nevoie personala, pe care nimeni de pe piata nu o rezolva bine sau asa cum ai… Read More »

ANAF raspunde: Depunerea formularului C801 - Cerere de atribuire numar ordine Registrul de evidența a aparatelor de marcat electronice fiscale

Pentru ca este un topic nou, sa oferim un pic de context legislativ. Casele de marcat electronice devin obligatorii Read More »

Depunere declaratia unica SPV - a fost creat un site alternativ pentru ca cel principal tot pica

Cu multumiri DGFP Dambovita care trimite celor abonati tot felul de informatii utlile despre legislatie si nu numai. In vedere facilitarii depunerii Declaratiei Unice prin SPV, a fost creat un site alternativ si anume:   https://declunica.anaf.ro.    Instructiuni de folosire… Read More »

ANAF Raspunde: Cum completez declaratia unica pentru PFA-uri in 2018

Ca de obicei, am sintetizat raspunsurile clare si folositoare date de ANAF pe aceasta tema. Am adaugat si eu cateva din mentiunile mele. Puteti gasi in articol si video-urile pe care le-am facut din care puteti vedea pas cu pas cum… Read More »

Older Entries »

This post is also available in: enEnglish

Share your opinion with us:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.