Large Blog Image

Accounting stuff

 

Este avantajos sa imi modific norma de munca de la 4 ore la 8 ore ca sa platesc 1% impozit micro?

Semne bune anul are! Speram intr-o relaxare a fiscalitatii in urmatoarea perioada, care, oricat de sinucigasa pare pe termen lung, ne permite sa respiram azi, acum, sa nu inchidem pravalia si sa mergem sa ne angajam la stat. Vom vedea ce efecte pe termen lung vor avea aceste masuri, momentan sa ne bucuram. Probabil contabilii […] Read More »

That's all folks for 2016!

Dragi cititori ai blogului, pentru anul 2016, incheiem atat activitatea contabila cat si pe cea de consultanta. Intre Craciun si Revelion inchidem biroul si luam o binemeritata pauza, in care, printre cozonaci si poate si o sarma, vom citi noile schimbari ale Codului Fiscal, astfel incat, atunci cand ne vom intoarce la birou, sa avem […] Read More »

Delegare/Detasare explicata – ce legislatie aplicam

Mini serie despre delegare/detasare, un subiect care pare simplu, dar cu cat il aprofundezi, cu atat iti prinzi urechile. In urma conferintei organizate de EY si AvocatNet am aflat lucruri interesante si pareri oficiale ale Inspectiei Muncii ai caror reprezentanti au fost in sala. Deoarece informatia e vasta, am ales sa impart materialul in mai […] Read More »

ContaBill by Smart Bill - declaratia 394 si alte lucruri interesante

Smart Bill a invitat 120 de contabili la o un pahar de prosecco si o discutie despre fiscalitate. Am vorbit despre cum sa completam corect declaratia 394, despre puterea contabililor de a face o diferenta in viata cuiva si despre programul de facturare Smart Bill. Ce a iesit, vedeti mai jos. Read More »

Traducere contract Apple Store din engleza in romana

Prin bunavointa unui cititor al blogului, care doreste sa ramana anonim, si caruia ii multumesc foarte foarte mult pentru dorinta de a ajuta si alte persoane, va pot pune la dispozitie contractul de prestari servicii intre persoanele care se inscriu in Apple Store pentru a vinde aplicatii si Apple Store, deci contractul pentru developers, tradus […] Read More »

Older Entries »

Parerea ta conteaza!