Accounting stuff

This post is also available in: enEnglish

 

iFlow - pontaj online in timp real - noi functii si rapoarte

Recent cei de la iFlow au adus cateva imbunatatiri substantiale aplicatiei despre care m-am gandit ca vreti sa auziti. CE FACE APLICATIA iFlow este un pontaj online care se completeaza in timp real, pe baza programului de lucru setat si… Read More »

Crash course: Cum contabilizez operatiile pe Upwork?

Pentru ca am vazut ca subiectul revine in actualitate, si din ce in ce mai multi oameni se indreapta din nou spre aceasta platforma, sper ca acest articol sa va fie util si informativ. Cred ca pe fondul tuturor tulburarilor… Read More »

ANAF Raspunde: Case de marcat 2018 termene, obligatii

ANAF a organizat o prima sesiune de raspunsuri pe tema caselor de marcat cu jurnal electronic din 2018. Regasiti mai jos raspunsurile lor, sper sa va foloseasca! Intrebare:  Cum poate un pfa care își tine singur contabilitatea sa depună declarația 4200?… Read More »

iFlow – pontaj online in timp real | Aplicatie GRATUITA

P O V E S T E A UPDATE: Cei de la iFlow au adus recent imbunatatiri substantiale aplicatiei, despre care puteti citi pe larg in acest articol. Povestea iFlow  incepe simplu, ca orice poveste de succes, si anume de… Read More »

ANAF raspunde: Depunerea formularului C801 - Cerere de atribuire numar ordine Registrul de evidența a aparatelor de marcat electronice fiscale

Pentru ca este un topic nou, sa oferim un pic de context legislativ. Casele de marcat electronice devin obligatorii Read More »

Older Entries »

This post is also available in: enEnglish

Share your opinion with us:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.