Accounting stuff

 

Drepturi de autor in 2018 - situatii practice si calcul contributii

Drepturi de autor - contributii si situatii practice; calcul in cazul veniturilor din drepturi de autor din mai multe surse. Read More »

ANAF raspunde: declaratia unica 212 cum se completeaza pentru PFA-uri

Pana sa fac eu video cu modalitatea de completare a declaratiei unica, s-a miscat ANAF si a raspuns la cateva intreabari pe aceasta tema, cu precadere pentru cei ce au PFA-uri. Nu e ANAF foarte clar, dar ceva, ceva tot puteti afla din informatiile prezentate de ei. Asa cum v-am obisnuit am facut si eu […] Read More »

Notiuni contabile pentru un antreprenor incepator

Cei la inceput de drum sunt pur si simplu bulversati de multitudinea de lucruri pe care ar trebui sa le cunoasca, si aici nu ma refer doar la partea de contabiltiate si fiscalitate. Sunt literalmente sute de prevederi ce iti pot baga afacerea in mormant inainte ca ea sa decoleze. Din pacate eu ma pricep […] Read More »

5 metode care imbunatatesc productivitatea unui contabil

Suntem mereu pe fuga si in cautare de solutii de a facem mai mult si mai repede. Nu avem de ales, altfel suntem scosi de pe piata de competitie, care face lucrurile mai bine si mai repede. Am sintetizat in acest video 5 lucruri esentiale fara de care nu as putea sa fiu la fel […] Read More »

Ce declaratii depune un SRL neplatitor de TVA

Pentru cei ce doresc si cred ca-si pot tine contabilitatea singuri. Asa cum am spus si in video-ul de mai jos, nu incurajez, nu recomand, dar daca tot o faceti, sa o faceti in cunostinta de cauza. Cam asa e si in viata, nu? 🙂 Vizionare placuta va doresc si spor la declaratii!   Read More »

Older Entries »

Parerea ta conteaza!