Accounting stuff

 

Cum cresti un business de contabilitate de succes

In cadrul evenimentului organizat de Smart Bill cu ocazia lansarii programului Smart Bill Conta, domnul Marcel Vulpoi (doctor in economie si fondatorul uneia dintre cele mai mari firme de contabilitate cu capital integral romanesc) si domnul Radu Georgescu (GECAD) au dat cateva sfaturi celor care doresc sa isi creasca cu succes business-ul de contabilitate. Read More »

SmartBill lanseaza SmartBill CONTA

In cadrul evenimentului ce a marcat 10 ani de la existenta sa, Smartbill a lansat SmartBill CONTA, un soft de contabilitate construit cu scopul declarat de a revolutiona modalitatea in care se tine evidenta contabila in ziua de astazi, in Romania. Softul promite sa automatizeze operatiile repetitive, ce nu necesita neaparat un input uman. Read More »

ContaBILL - cel mai modern eveniment de contabilitate

Cuvintele nu pot exprima indeajuns cat suflet au pus organizatorii in evenimentul care a marcat 10 ani de la infiintarea SmartBill! Organizat intr-un cadru fastuos de 5 stele in cadrul hotelului InterContinental, evenimentul a fost dedicat exclusiv firmelor de contabilitate, care au beneficiat de acces gratuit. Read More »

Impozitam banii ramasi in banca sau casa la lichidarea unei firme?

Incep ca de obicei, cu concluzia: nu banii ramasi in casa sau in banca se impoziteaza, ci sursa acestora. Detalii si alte consideratiuni pe tema, in articol. Read More »

Cum redirectioneaza un PFA la norma de venit 2% din impozitul pe venit

Astazi scriu despre cum am aflat raspuns cu ajutorul unui cititor, la o intrebare care afecteaza multi freelanceri din domeniul IT si nu numai. De fapt, raspunsul foloseste tututor celor care au un PFA-ul impozitat la norma de venit si care doresc sa redirectioneze 2% din impozitul lor pe venit. Ca de obicei, mai intai […] Read More »

Older Entries »

Parerea ta conteaza!